Juraj Hnilica, Barbora Švidraňová, Martin Harich a Peter Juhás predstavili spoločnú novinku

Štyria známi umelci si povedali, že chcú potešiť a dodať pozitívnu energiu ľuďom v týchto chladných časoch.

Počas prvej vlny izolácie vznikol on-line streaming projekt „Láska spája“. Zapojilo sa doňho viacero šikovných umelcov, medzi ktorými boli aj mená ako Juraj Hnilica, Barbora Švidraňová, Martin Harich či Peter Juhás.

Títo štyria umelci si opäť povedali, že chcú potešiť a dodať pozitívnu energiu ľuďom v týchto chladných časoch. Vyprodukovali spoločnú pieseň, ktorá v sebe nesie posolstvo: „Láska spája“.

„Všetci sme v tom rovnako a spoločne prežívame toto nehostinné obdobie. Nie je to ľahké si udržať pozitívne naladenie, keď všade okolo nás zúri chlad. Nepozerá sa nám nikomu ľahko na túto situáciu a na nenávistné prejavy niektorých skupín ľudí. Je to veľká skúška pre nás všetkých a pevne veríme, že to zvládneme aj napriek občasnej frustrácii,“ hovorí líder projektu Juraj Hnilica.

„V spájaní je cesta a pieseň je toho dôkazom. Bola pre mňa veľká výzva dať dohromady štyri farby hlasov a temperamentov. Výsledok nás však všetkých viac ako potešil. Som rád, že do piesne zasiahol aj producent Adrián Líška,“ dodal Juraj.

Pieseň si môžete vypočuť tu:

Zdroj: https://www.aktuality.sk/clanok/830466/juraj-hnilica-barbora-svidranova-martin-harich-a-peter-juhas-predstavili-spolocnu-novinku/